Få 2 nr av Gör Det Själv + Infraröd termometer
Få 2 nr av Gör Det Själv
+ Infraröd termometer
Dölj

Få 2 nr av Gör Det Själv
+ Infraröd termometer
– Spara 597 kr

Magazine Cover Magazine Cover
49,50 kr
+ 39,50 kr i porto och exp.
Spara 597 kr!
  1. Som prenumerant på Gör Det Själv har du fri tillgång till cirka 1000 byggbeskrivningar.
  2. Beskrivningarna innehåller detaljerad information och steg-för-steg-illustrationer över både stora och små projekt.
  3. Till de stora projekten ingår även en materiallista.
  4. Gör dig själv en tjänst och ta din tid att läsa igenom byggbeskrivningarna innan du sätter igång med ett projekt. På det sättet kan du spara både tid och pengar.

Infraröd termometer

Är isoleringen på vinden förstörd, har du en köldbrygga under fönstret eller läcker värmen ut vid ytterdörren? Med den nya infraröda termometern går det snabbt och enkelt att mäta temperaturskillnader i huset för att du ska veta var du ska isolera för att få lägre värmekostnader. Du pekar med laserstrålen på den platsen du vill mäta och sekunden efter kan du avläsa temperaturen på den infraröda termometerns upplysta LCD-display. Den infraröda termometern kan också användas till att se exakt var slangarna till golvvärmen går i badrummet eller vardagsrummet. Termometern fungerar på alla ytor, oavsett om det är en yttervägg, ett fönster eller vätska, som vatten eller olja. Den kan mäta mellan minus 50 och plus 500 grader, så det är enkelt att kontrollera om frysen är kall nog, om den smälta chokladen är 45 grader eller om oljan till hemmagjorda pommes frites är exakt 190 grader så att de blir perfekta.

  • Hitta köldbryggor
  • Avslöja dålig isolering
  • Få bättre inomhusklimat
  • Mät alla ytor
  • Från minus 50 till 500 plusgrader

Andra erbjudanden från Gör Det Själv

Se alla erbjudanden från Gör Det Själv

Välkommen till Gör Det Själv

Gör Det Själv är tidningen för dig som gärna vill göra arbetet själv. Med Gör Det Själv är du i goda händer. Vi visar dig steg för steg hur det ska göras. Allt är godkänt av hantverkare och våra experter. Så det är bara att sätta igång – vi är med dig hela vägen.

Med en prenumeration på Gör Det Själv får du din tidning i brevlådan var 3 vecka. Och mycket mer. Till exempel kan du läsa din tidning online, få de senaste nyheterna direkt i din inkorg, hitta bra erbjudanden i vår webbshop och få tillgång till över 1 000 byggbeskrivningar.

Jag och hela redaktionen på Gör Det Själv önskar dig lycka till med arbetet!

Med vänliga hälsningar,

chefredaktör

Søren Prien

Magazine Cover Magazine Cover

Få 2 nr av Gör Det Själv
+ Infraröd termometer

49,50 kr
+ 39,50 kr i porto och exp.
Spara 597 kr!